NEWSLETTER

Article Index

In al cincilea an de sustenabilitate, Asociatia a realizat urmatoarele materiale promotionale: 800 de ghiduri turistice, 600 de brosuri de prezentare, 600 de calendare de birou si 400 de mouse pad-uri. Aceste materiale au fost distribuite in Bucuresti, in zone aglomerate, respectiv parcuri, unitati de invatamant si metrou de catre diversi colaboratori.

 

In al patrulea an de sustenabilitate, Asociatia a realizat urmatoarele materiale promotionale: 800 de ghiduri turistice, 600 de brosuri de prezentare, 600 de calendare de birou si 400 de mouse pad-uri. Aceste materiale au fost distribuite in Bucuresti, in zone aglomerate, respectiv parcuri, unitati de invatamant si metrou. Totodata, a fost realizata mentenanta si actualizarea paginii web. De asemenea, Asociatia a incheiat o serie de acorduri de colaborare cu diferite entitati economice, in vederea realizarii de activitati de promovare a obiectivelor turistice mentionate in cadrul proiectului.

Asociatia a implementat 2 proiecte in colaborare ci parteneri privati si entitati publice in vederea dezvoltarii zonelor marginalizate din Lugoj si Bucuresti (Sector 4).

In al treilea an de sustenabilitate, Asociatia a realizat urmatoarele materiale promotionale: 800 de ghiduri turistice, 600 de brosuri de prezentare, 600 de calendare de birou si 400 de mouse pad-uri. Aceste materiale au fost distribuite in Bucuresti, in zone aglomerate, respectiv parcuri, unitati de invatamant si metrou. Totodata, a fost realizata mentenanta si actualizarea paginii web. De asemenea, Asociatia a incheiat o serie de acorduri de colaborare cu diferite entitati economice, in vederea realizarii de activitati de promovare a obiectivelor turistice mentionate in cadrul proiectului.

Click pentru a descarca ghidul turistic!

Cilck pentru a descarca brosura!

Click pentru a descarca mouse pad-ul!

Click pentru a descarca calendarul 2017! 

In cel de al doilea an de sustenabilitate, Asociatia a realizat urmatoarele materiale promotionale: 800 de ghiduri turistice, 600 de brosuri de prezentare, 600 de calendare de birou si 400 de mouse pad-uri. Aceste materiale au fost distribuite in Bucuresti, in zone aglomerate, respectiv parcuri, unitati de invatamant si metrou. Totodata, a fost realizata mentenanta si actualizarea paginii web.

 

 


Asociaţia de Dezvoltare Comunitară în Mediul Rural „ARD” a continuat activităţile de promovare şi în primul an de sustenabilitate al proiectului „Sport şi agrement în judeţul Bistriţa-Năsăud”, prin realizarea şi distribuirea a 800 de ghiduri turistice, 600 de broşuri de prezentare, 600 de calendare de birou, 400 de mouse pad-uri. De asemenea, a asigurat mentenanţa website-ului şi a contului de socializare.

________________________________________________________________________

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi la evenimentul „Meşteşuguri vechi şi cântece noi”, organizat în cadrul proiectului „Sport şi agrement în judeţul Bistriţa-Năsăud”, ce a avut loc Sâmbătă, 21 Septembrie 2013, între orele 12:00-21:00, în Baza sportivă Progresul din Năsăud, jud. Bistriţa-Năsăud!

Vă invităm să fiţi în continuare alături de activităţile proiectului prin înscrierea la Newsletter, prin intermediul căruia veţi primi informaţii legate de evoluţia proiectului!

________________________________________________________________________

Vă invităm Sâmbătă, 21 Septembrie 2013, între orele 12:00-21:00, în Baza sportivă Progresul din Năsăud, jud. Bistriţa-Năsăud, la evenimentul „Meşteşuguri vechi şi cântece noi”, organizat în cadrul proiectului „Sport şi agrement în judeţul Bistriţa-Năsăud”!

Începem cu o expoziţie de produse tradiţionale româneşti şi încheiem cu un concert în aer liber alături de Celia, Datina şi Dorina Oprea!

Vă aşteptăm!

________________________________________________________________________

Dacă doriţi să primiţi informaţii cu privirele la evoluţia şi activităţile proiectului, puteţi opta pentru înscrierea la Newsletter.

 Proiectul „Sport şi agrement în judeţul Bistriţa-Năsăud”, este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 5: „Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului”, Domeniul Major de Intervenţie 5.3: „Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică”, Operaţiunea: „Dezvoltarea și consolidarea turismului intern prin sprijinirea promovării produselor specifice şi activităţilor de marketing specifice”.

www.inforegio.ro 

Investim în viitorul tău! 
Proiect selectat în cadrul Programului Operațional Regional și cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională. 
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României 
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro 
Copyright (c) 2013 A.R.D.

Vizitatori: 46306 Afisari 317394

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/agrementbistrita/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/agrementbistrita/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654